Zeki Gül'den Cumhur İttifakı’nda yer alan partilere ziyaret
banner135

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Çorum Belediye Başkan Aday Adayı olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı müşaviri Zeki Gül, seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Gül, Cumhur İttifakı’nda yer alan partilerin Çorum Teşkilatlarını ziyaret etti.

İlk olarak MHP İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Zeki Gül, MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak ve teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Ziyarette, hem yerelde, hem de genelde siyasi gelişmeler üzerinde istişarede bulunuldu.

Ardından Çorum Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Nuri Kuşçu’yu ziyaret eden Zeki Gül, son olarak da Büyük Birlik Partisi’ne geçti. Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Av. Özkan Yandım ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Zeki Gül, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerinden öneminden bahsederken, seçimlerin kazananının yine Cumhur ittifakı olacağını söyledi.

Gül, ziyaret ettiği il başkanlarına gösterdikleri misafirperverlikten dolayı da teşekkür etti. İl Başkanları da Zeki Gül’ün ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendisine belediye başkan aday adaylığı sürecinde başarılar dilediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.