Zeki Gül: Davasının her zaman emrinde olan bir anlayışın mensuplarıyız
banner135

Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Çorum’da yoğun mesai harcayan AK Parti 28.Dönem Milletvekili Adayı Zeki Gül Alaca’da Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu’nun ev sahipliğinde STK temsilcilerinin yanı sıra odaların ve Ticaret Borsasının başkanı ve yöneticileriyle bir araya geldi.
Toplantıda kısa bir konuşma yapan 28. Dönem Milletvekili Adayı Zeki Gül adaylık sürecinin ardından kazanıp kazanamadığına bakmadan Pazar günü yapılacak seçimlerin 2.turu için aralıksız çalıştığını belirtti. Davasının kendisi için her şeyden önce geldiğini belirten Gül “İnsanlar fani, davalar baki ve ulvidir” dedi. Vatandaşların seçimlerde takdirlerini saygıyla karşıladığını ifade eden Gül “Adaylık sürecim boyunca hiç dinlenmedim desem yeridir. Hem Çorum merkezde hem de başta Alaca ilçemiz olmak üzere diğer ilçelerimizde de yoğun mesai harcadık.


Gece gündüz soğuk yağmur demeden hemşehrilerimizin yanında olmaya çalıştık. Seçimin sonunda da kazanamadık diye bir kenarda oturmadan tekrar Cumhurbaşkanlığı seçimine çalışıyoruz. Liderimizin yeniden kazanması ve ülkemizin bekası için yoğun mesai harcıyoruz. Siyasette biz kazanınca varız. Kaybedince yok oluruz anlayışında değil, davasının her zaman emrinde olan bir anlayışın mensuplarıyız. İnsanlar fanî, davalar bakî ve ulvîdir. Şahsî kayıplarımız bizi ve çevremizi üzer. Cumhurbaşkanımız kaybederse ülke kaybeder, mazlum Müslüman dünya kaybeder. O yüzden Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde mazlum Müslümanların lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a hepinizden destek istiyorum” dedi.

Şükrü Demiray

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mücahit Muhammet Şirin 10 ay önce

Sungurlu’da Vahit kayırcının yaptığı etkiyi Alacada zeki gül yapamadı. Alacada sevilmiyor galiba. Vahit kayırcı 2018 de 5000 olan MHP oyunu 13000 yaptı. Zeki gül ise 11000 olan akp oyunu 8000’e düşürdü.