Vatansever: Güzelim şehrimiz Alaca’ya seçimler haricinde kaç defa geldiniz?
banner135

Seçimler haricinde milletvekillerinin ve bürokratların Alaca’yı ziyaret etmediğini ifade eden Vatansever, “Bu sorum tüm milletvekillerimize ve üst düzey bürokratlarımıza. Güzelim şehrimiz Alaca’ya seçimler haricinde kaç defa geldiniz. Hangi halkımızın elini tutup yarasına merhem oldunuz. Ya da hangi vatandaşın ama gariban bir vatandaşın sofrasına oturdunuz.
Hastane ziyareti yaptınız mı peki baktınız mı hiç Kaç tane eksik doktorumuz var. Mesela Emniyet Genel Müdürlüklerini ya da İlçe Emniyet Müdürlüklerini sizin yol ve güvenliğiniz haricinde kaç defa ziyaret ettiniz.
Türk Silahlı Kuvvetleri birliklerini kaç defa ziyaret ettiniz.
Özel Koruma Ve Konvoy Haricinde hiç sivil bir vatandaş gibi devlet kurumlarını hiç kontrol ettiniz mi mesela. Gelip de Alaca meydan da bir sandalye ve bir masa koyup Milletin vekili olarak hiç birinin derdini dinlediniz mi peki.  Oysaki şimdi bakıyorum ki bütün kıymetli vekillerimiz gelmeye başladı çünkü seçim zamanı EEEE size sormadıkları soruyu ya da o kalabalıkta sormadıkları soruyu diyelim biz soralım sayın vekillerim bu milletin hali ne olacak ev kiraları, dükkân kiraları, hadi bunları da geçtik mübarek Ramazan ayı içerisindeyiz bir pide olmuş 15 TL pardon sahi bizler sizi neden vekilimiz olarak seçmiştik” açıklamasında bulundu. 

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.