Vahit Kayrıcı: Tarım ve sanayileşmeye yönelik adımlar atılmalı
banner135

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimleriyle ilgili çalışmalarını sürdüren MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, bir gününü Alaca’da geçirdi. İlçede esnafları ziyaret eden ve halk pazarını gezen Milletvekili Vahit Kayrıcı, kaymakamlık, belediye başkanlığı ile odaları ziyaret ettikten sonra iftar sofrasında da Alacalılarla bir araya geldi.


İlçede faaliyet gösteren bir düğün salonunda yaklaşık 1500 kişinin katıldığı iftarda kürsüye gelen Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye’nin geleceği açısından çok önemli olduğunu ifade etti. Alacalılardan Cumhur İttifakı Adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve TBMM’de güçlü bir şekilde temsil edilebilmeleri için Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy vermelerini isteyen Milletvekili Adayı Kayrıcı, milletvekili seçilmesi halinde Çorum için, Alaca ve tüm ilçeleri için yapılması gereken ne hizmet varsa yapacağının sözünü verdi. Alaca’da özellikle de tarım alanında ve sanayileşmeye yönelik adımların atılması gerektiğine vurgu yapan Vahit Kayrıcı, özellikle de verimliliğin artırılabilmesi adına sulu tarıma yönelmenin artırılması gerektiğine işaret etti.


Kayrıcı’ya iftar programında MHP Milletvekili Adayı İsmail Lek, İl Başkanı Agah Karapıçak, Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik, Kamusen İl Temsilcisi Selim Aydın, MHP Alaca İlçe Başkanı Şerafettin Ercoşkun ile birlikte teşkilat mensupları eşlik etti.

Şükrü Demiray

Anahtar Kelimeler:
AlacaVahit Kayrıcı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.