Vahit Kayrıcı, MHP Alaca teşkilatıyla buluştu
banner135

Ziyarette, MHP İlçe Başkanı Şerafettin Ercoşkun, Belediye Başkan Yardımcısı Şeref Arslan, MHP Eski Belediye Başkan Adayı Sacit Kağızman, MHP Belediye Meclis Üyeleri Kadin Erdugan, Ziya Yağlı, Gökhan Arslan ve Parti Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı. 
Önümüzdeki aylarda yapılması beklenen genel seçimler öncesi partisinden tekrar milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Vahit Kayrıcı, 2023 yılında yapılacak olan seçimlerde aday olacağını, ülkenin birlik ve bütünlüğünün yanında Çorum’daki sorunlarına da sahip çıkmak istediğini vurguladı. Aslen Sungurlulu olan Kayrıcı, “Teşkilatımız uygun görürse, sayın genel başkanımız uygun görürse aday adayıyım. Sağlığım götürdüğü müddetçe Çorum’a hizmet etmek isterim. Belli birikimlerimiz var. Siyasetçi kolay yetişmiyor. Bu birikimler üzerine Allah nasip ederse aday adayıyım” dedi. 
 

Anahtar Kelimeler:
Vahit KayrıcıMHP
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.