Saadet Partisi heyeti Alaca’da ziyaretlerde bulundu
banner135

Osmancık İlçe Başkanı Halil İbrahim İnoğlu nezaretinde gerçekleşen programlara İlçe sorumlusu Eyyüp Ergün Gençlik Kolları Başkanı Fatih Işık ve teşkilat mensupları katıldı.
Ziyaretlerde konuşan GİK Üyesi Yanmaz; "Saadet Sahada' kapsamında Türkiye genelinde parti teşkilatı olarak ziyaretlerde bulunuyoruz. Bizlerde bu hafta Çorum İl ve ilçeleri ziyaret ediyoruz. Esas ana ziyaretlerimiz esnaflarımız. Beraberinde mülki amirlerimizi, STK'ları ve basınımızı ziyaret ediyoruz. Ziyaretlerimizin amacı seçim çalışması değil, partimizin teşkilat çalışmasıdır. Sizler basın olarak ilçeye hizmet vererek tanınması ve gelişmesine katkıda bulunuyorsunuz. Yerel esnafa sahip çıkılmakla birlikte yerel basına da destek verilmelidir. İşinizde başarılar dilerim" dedi.


Muhammed Cüneyd Yanmaz, Alaca ilçe ziyaretinde ise İç Anadolu Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Zeki Dilmen'le bir araya gelerek dernek çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Muhammed Cüneyd Yanmaz gençlerle bir araya geldi. Yanmaz, Saadet Partisi Gençlik Kolları Çorum İl Başkanı Fatih Işık’ın organizesinde çay sohbetinde Gençlik ve Gelecek konulu sohbet gerçekleştirdi.

Şükrü Demiray

Anahtar Kelimeler:
AlacaSaadet Partisi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.