Milletvekili adayı Kayrıcı, Alaca’nın sorunlarını dinledi
banner135

Alaca’da kalabalık partili grubu ve teşkilat mensupları tarafından karşılanan MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, programına ilçe yöneticilerini ziyaret ederek başladı. İlk olarak Alaca Kaymakamı Hicabi Aytemür’ü makamında ziyaret eden Kayrıcı, ilçenin genel durumu hakkında bilgiler aldı.


Kayrıcı, ardından da Alaca Belediye Başkanlığı’na geçerek Başkan Halil İbrahim Şaltu ile görüştü. Belediye çalışmaları hakkında Başkan Şaltu ile istişarede bulunan milletvekili Adayı Kayrıcı Cumhur İttifakının önemine dikkat çekerek, seçimlerden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mutlaka yeniden seçilmesi, Cumhur İttifakının da çoğunluğu elde edecek bir sayıyla çıkması için çalışacaklarını kaydetti.


Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kayrıcı’ya başarılar diledi.


Alaca Ziraat Odası Başkanı Ferhat Arslan’ı da ziyaret eden MHP Adayı Kayrıcı, Alaca çiftçisinin genel durumu hakkında fikir alışverişinde bulundu. Kayrıcı, tarımda üretimin artırılması için sulu tarımın önemine de dikkat çekti.


Alaca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Günser Şirin ile de bir araya gelen MHP Adayı Vahit Kayrıcı, odanın faaliyetleri ve ilçede sanayi ve ticaret hayatı hakkında bilgi aldı.
Kayrıcı, Alaca’da esnaf ve sanatkar temsilcilerini de unutmadı. Esnaf ve Sanatkarlar Odası İsmail Ataç ve Şoförler ve Nakliyeciler Odası Esnaf Odası Duran Ongu’yu da ziyaret eden Kayrıcı, esnafın ekonominin bel kemiği olduğunu vurgu yaparak, esnaf ve sanatkarlığın önemine değindi.


Kayrıcı’ya ziyaretleri sırasında İl Başkanı Agah Karapıçak, MHP Alaca İlçe Başkanı Şerafettin Ercoşkun ve bazı parti yöneticileri de eşlik etti.

Şükrü Demiray

Anahtar Kelimeler:
AlacaVahit KayrıcıMHP
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.