MHP’liler Gazipaşa Köyü’ndeki vatandaşlarla buluştu
banner135

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatları ve MHP Genel Merkezi tarafından koordine edilerek 81 İlde hayata geçirilen “Adım Adım 2023 Köyüm Benim” sohbet toplantıları çerçevesinde MHP MYK Üyesi Yüksel Aydın, MYK Üyesi Hüseyin Edis ve MYK üyesi Kürşat Azkur Çorum’a geldi.

MHP Çorum İl ve İlçe Başkanlıkları tarafından, 3 Merkez İlçe ve 13 İlçede belirlenen, Merkez İlçe/Üyük Köyü, Alaca/Gazipaşa Köyü, Osmancık/Girinoğlan Köyü, Kargı/Hacıhamza Köyü, Boğazkale/Yekbas Köyü, Sungurlu / Kavşut Köyü, Uğurludağ/Gökçeağaç Köyü, Bayat/Akseki Köyü, İskilip/ Kayaağzı Köyü, Oğuzlar/Derinöz Köyü, Merkez İlçe/ Ovasaray Köyü, Laçin/Narlı Köyü, Dodurga/Dikenli Köyü, Ortaköy/Karahacip Köyü, Mecitözü/Kışlacık Köyü Merkez İlçe/Abdalata Köyü olmak üzere toplam 16 köyde toplantılar gerçekleştirildi.

Belirlenen köylere çevre köylerin de davetli olarak katılım sağladığı toplantılar 300’ü aşkın köy muhtarı ile toplantının gerçekleştiği köy halkının yüksek oranda katılımlarıyla yapıldı. “Köyüm Benim” temalı sohbet toplantıları sırasında, aziz vatanın her sathını köy köy dolaşarak en ücra köşelerdeki vatandaşlarla kucaklaştıklarını belirten MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, “MHP ve Cumhur İttifakı olarak Türkiye’nin bekası yolunda üstlendiğimiz sorumluluğumuz çok büyüktür. Cumhur İttifakı’nı vücuda getiren milli mutabakatın sürdürülmesi, mevcut bölgesel ve küresel konjektörde hayati önem taşımaktadır” dedi

Halk ile sohbet havasında geçen toplantılarda köylerde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldıklarını kaydeden Karapıçak, sohbet toplantıları sırasında kadirşinas ve vefakâr vatandaşların, MHP kadrolarını sımsıcak duygularla karşılayıp sevgiyle bağrına bastığını söyledi. Milliyetçi Hareket Partisi’nin sözünün sahibi bir parti olduğunu dile getiren Karapıçak, 2023 seçimlerini sıradan bir seçim olarak görülmemesinin gerektiği çağrısı yaptı. Karapıçak konuşmasında; 2023 yılında daha güçlü bir Cumhurbaşkanı, ilimiz ve ülkemiz için daha güçlü bir MHP vurgusu yaptı.

Karapıçak, “Toplantıları gerçekleştirmek amacıyla Genel Merkez tarafından görevlendirilen MYK üyeleri Türkiye’nin dünü, bugünü ve yarınlarını anlattı. Ülkenin içinde bulunduğu siyasi, sosyal ve ekonomi konularına dair anlatım ve bilgilendirmelerde bulunarak Milliyetçi Hareketin görüş ve düşüncelerini Devlet Bahçeli’nin gösterdiği istikamet ve öngörüleri ışığında vatandaşlara aktardılar. Toplantılar iki gün içerisinde İl ve Merkez İlçe Yöneticileri riyasetinde oluşturulan iki heyetin ziyaretleri ile gerçekleştirildi.

Yapılan tüm toplantılarda halkın samimiyeti, Milliyetçi Harekete olan teveccühü ve her fırsatta Sayın Genel Başkanımıza duyulan güven ve edilen duaları bizleri ziyadesiyle gururlandırdı, mutlu etti. Halkımızla bütünleşmek adına gerçekleştirilen bu toplantıların talimatını veren başta Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey olmak üzere, genel merkezimizin kıymetli yöneticilerine, burada bizlerle iki gün boyunca beraber olarak toplantıları icra eden değerli MYK üyelerimize, yoğun bir katılımla toplantılarımıza iştirak eden köy muhtarlarımızla birlikte bütün köy halkımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Toplantıda MHP Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya, İlçe Başkanı Şerafettin Ercoşgun, İl Genel Meclis Üyesi Nazım Çetin ve Parti yöneticileri hazır bulundu.

Şükrü Demiray

Anahtar Kelimeler:
MHPGazipaşa Köyü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.