MHP’liler Alaca’da şehit ailelerini ziyaret etti
banner135

İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, Alaca MHP İlçe Başkanı İsa Duru, Alaca Ülkü Ocakları Başkanı Ramazan Demiralan, parti ve ocak yöneticileri ile birlikte Alaca ziyaretleri kapsamında Alacalı Şehit aileleri ziyaret edildi. 

İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak ve beraberindekiler gözlerini kırpmadan vatan uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlere rahmet diledi.

MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak ve beraberindekiler MHP Alaca İlçe Başkanı İsa Duru, Alaca Ülkü Ocakları Başkanı Ramazan Demiralan’ı ziyaret ederek partililerle bir araya geldikten sonra başta İç Anadolu Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Zeki Dilmen olmak üzere şehit ailelerine ziyarette bulunarak, bir süre görüştüler. İl Başkanı Çıplak ve beraberindekiler daha sonra Alaca’da Şehitliği ziyaret ederek, şehitlerin ruhları için dualar okudular. 

Anahtar Kelimeler:
MHPAlaca
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.