Kayrıcı, muhtarlardan destek istedi
banner135

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimleriyle ilgili olarak çalışmalarını gece-gündüz demeden aralıksız olarak sürdüren MHP Adayı Vahit Kayrıcı, Alaca’yı ziyaret etti. Gün boyu ilçede bulunan Vahit Kayrıcı, akşam yemeğinde ise Alacalı muhtarlarla buluştu.


Muhtarların yoğun bir katılım gösterdiği yemekte MHP Adayı Kayrıcı, hem kendisini tanıttı, hem de 14 Mayıs seçimleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Seçimin Türkiye’nin geleceği açısından tarihi öneme sahip olduğunu dile getiren Kayrıcı, Türkiye’nin bulunduğu bölgeyle ilgili olarak emperyalist güçlerin planları olduğunu, bölgede güçlü devletleri yönetebilir hale getirmek istediklerini ifade etti. Kayrıcı, “Türkiye’yi çökertmeye çalışıyorlar. Eğer, Türkiye teknolojik gelişmelerini sürdürürse biliyorlar ki bölgede oyun kurucu ülke olacak. Bunu istemiyorlar. O’nun için 15 Temmuz’dan itibaren hamlelerini yapmaya başladılar. O nedenle 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanımızı yeniden seçmemiz lazım. TBMM’de de MHP’nin güçlü temsil edilmesi için desteğinizi istiyoruz” dedi.


Kayrıcı, Çorum’un da 20 yıllık tek başına iktidar döneminde hak ettiği hizmetleri alamamasının sorumlusunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmadığını söyleyerek, seçilen milletvekillerinin ihtiyaçları iletmemesinden dolayı Çorum’un 20 yılının heba olduğunu vurguladı.
Muhtarlar da MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı’ya seçim bölgelerinin ve özellikle de çiftçilerin yaşadığı sorunları aktarırken, çeşitli konularda taleplerini de ilettiler.

Şükrü Demiray

Anahtar Kelimeler:
AlacaVahit Kayrıcı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.