Kaya’dan Alaca’ya yeni müjdeler
banner135

Konuşmasında yapılan ve yapılacak olan yatırımlar ile ilgili bilgiler veren Milletvekili Kaya, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Buraya gelmeden önce ilçemizde şöyle bir gezdim. Alaca kararını vermiş. Alaca Halil İbrahim Şaltu ile yola devam demiş. Alaca çok net. Alaca kararlı. Ne belediye başkanımız ne de ilçe başkanımız birgün geçmiyor ki bizleri aramasınlar. Yapılan işler için bizlerle devamlı temas kuruyorlar. 

Alaca OSB için 5500 dönümlük arazi tahsis edildi. İnşallah Alaca’da da fabrikalar tıkır tıkır çalışacak. Alaca’da inşallah OSB’sine sahip çıkacak. Bizlerde devlet yatırımlarıyla Alaca’nın OSB’sini kalkındıracak ve hizmetlerden geri bırakmayacağız.
Alaca tarım kenti. Koçhisar Barajı ile ilk etapta 75 bin dönüm araziyi suyla buluşturduk. İkinci etapta ise 40 bin dönüm araziyi gelecek yılın sonuna kadar suyla buluşturacağız. Alaca’da tarım arazilerinin değeri artacak. Çifçimizin geliri artacak. Alaca’da istihdam anlamı taşıyan bir proje. Alaca spor yatırımlarıyla, KYK yurdu ve diğer yatırımlarıyla mükemmel bir şehir haline gelecek.

Engelsiz yaşam merkezi alacamıza hayırlı olsun inşallah. Bu en az 80 alacalı kardeşimizin burada istihdam edilmesi demek. İnşallah daha birçok hizmetler yapılacak.  Tarım ceza evi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah burada büyük bir tarım cezaevi kurup Alaca’nın daha da gelişmesine katkı sağlayacağız. Bunlar Alaca için yeterli mi değil tabi ki. 6 Şubat depreminden dolayı bazı hizmetlerimiz gecikiyor. Ancak geç olsun güç olmasın Alacamız hak ettiği yatırımları bir bir alacak inşallah. Okullarımızı da depremlere dayanıklı hale getiriyoruz. Öğretmen evi çalışmaları da devam ediyor. Güzel bir öğretmen evini buraya kazandıracağız inşallah. 31 Mart akşamı inşallah burada yakılan ampullerle Türkiye aydınlanacak.” 

Şükrü Demiray

Anahtar Kelimeler:
çorumAlacaOğuzhan Kaya
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.