İYİ Parti’nin Alaca İlçe Kongresi 28 Ekim’de
banner135

Özsaçmacı, “Milletimiz nezdinde teveccüh bulan İYİ partimizin 3. Olağan kongre sürecini Çorumda başlatmış bulunduğumuzu sizlerle paylaşmaktan mutluluk duymaktayım. İnanıyorum ki, çok ağır sorunları olan Çorum’umuzun, içine düştüğü ümitsizliğin çaresini, karartılan geleceğinin aydınlığını bu kongrelerde bulacaktır” dedi.
İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, “Türkiye’nin kaderine sahip çıkan İYİ Parti’nin “kararlılık”, ve “kucaklaşma” kongreleri olacak bu şenliğimizde sizlerle bir arada olmaktan gurur duyacağımızı belirtmek istiyorum. Ateşle imtihandan geçen Türkiye’yi bugün yaşadığı bunalımlardan çıkartacak yegâne siyasi güç, İYİ Parti’dir.
İyi Parti olarak Çorum ilimizde kongre sürecimizi Genel idare kurulumuzun almış olduğu karar gereğince 10 Ekim 2022 tarihi itibari ile üye listelerinin askıya çıkması ile başlatmış bulunuyoruz. Öncelikle ilçe teşkilatlarımızın 25 Ekim ile 5 Aralık tarihi arasında gerçekleşecek kongrelerinin yapılarak tamamının bitirilmesi sonrasında İl kongresini 24 Aralık- 29 Ocak Tarihleri arasında tamamlayarak partimizin kongre sürecini tamamlayıp büyük kurultaya Çorum olarak iktidar yürüyüşümüze destek vereceğimizi buradan duyurmak istiyorum” ifadelerine yer verdi.
Bekir Özsaçmacı açıklamasını şu şekilde sürdürdü:
İYİ Parti Çorum Teşkilatlarının Kongre takvimi
26 Ekim 2022 Oğuzlar İlçe Kongresi
26 Ekim 2022 Dodurga İlçe Kongresi
28 Ekim 2022 Boğazkale İlçe Kongresi
28 Ekim 2022 Alaca İlçe Kongresi
31 Ekim 2022 Mecitözü İlçe Kongresi
31 Ekim Ortaköy İlçe Kongresi
4 Kasım Laçin İlçe Kongresi
5 Kasım İskilip İlçe Kongresi
5 Kasım Bayat İlçe Kongresi
6 Kasım Kargı İlçe Kongresi
6 Kasım Osmancık İlçe Kongresi
9 Kasım Uğurludağ İlçe Kongresi
12 Kasım Sungurlu İlçe Kongresi
27 Kasım Merkez İlçe Kongresi
Yukarda belirtilen tarihlerde yapılması planlanan kongrelerimizin partimize, şehrimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum. İYİ Parti iktidarına Az kaldı…”

Anahtar Kelimeler:
AlacaIyi Parti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.