İsmail Gençkurt, ‘Seçimi sevgi kazansın’
banner135

Bu seçimle birlikte Genel Başkanları Gültekin Uysal’ı vatandaşların tanıma fırsatı bulduğunu belirten Gençkurt, seçimi sevginin kazanmasını istediklerini vurguladı. 
Gençkurt, öte yandan Alaca’daki sorunlarına değinerek, seçilecek olan milletvekillerinin bu sorunlara bir an önce çözüm bulması gerektiğini, Alaca’nın tarihi açıdan büyük öneme sahip olduğunu söyledi. Gençkurt, konuya ilişkin yazılı olarak yaptığı açıklamada şunları ifade etti:
“Cumhuriyetimizin ve demokrasimiz gereği seçme ve seçilme hakkı vardır. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Bütün siyasi parti milletvekilleri ilçemiz hakkında seçildikleri takdir ne yapacaklarını detaylı olarak göremedim. O yüzden ilçemiz sorunlarını ben belirteyim. Vatandaşlarımız bunlarını sormaları gerekir. Çevre yolunun açılmasıyla 2013’ten beri bir hayli kaza oldu. Çoğu vatandaşlarımız hayatlarından oldu ya da sakat kaldılar. Kazayı yabancılar da ilçemizden geçen vatandaşlarımız hayatlarından oldu. Bundan dolayı kavşakların kaza olmamasını ve hastaneye üst geçit yapılması bu sayede gurup köylerinde önü açılması Doktor eksiklerinin tamamlanması ve doktorlara gereken ilginin gösterilmesi huzur evinin açılması, Sungurlu yolunun bir an evvel yapılması Zile yolunun tamamlanması elimizden alınan ofisin yeniden ilçemize verilmesi bu bölgede en yüksek ekili alanın bulunması, Koç Hisar barajının ilçemize bağlanması kaymakamlık tarafından olabilir. Ülkemizin en büyük tarihine ilçemiz sahiptir. Hititler Alaca Hüyük bize bağlı Eski Yapar bize bağlı ancak şuana kadar faydalanamamıştır. En yakın zamanda ilçemize müze yapılması ilçemiz göç veren değil göç alan bir İlçe olması için çalışma yapılması her tarafımızdan hızlı tren geçmesine rağmen ilimizden ve ilçemizden geçmemektedir. Seçilecek milletvekilimizin bunların takipçisi olması gerekmektedir. Kaybedilecek 5 yıllımız yoktur. Seçimler ülkemize milletimize hayırlar getirmesini diliyorum yüce Allah’ım devletimizi milletimizi korusun.” 
 

Arap Kurt

Anahtar Kelimeler:
AlacaIsmail Gençkurt
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.