Fatma İlkcan Aksu, AK Parti’den milletvekili aday adayı
banner135

Alacalı hemşehrimiz Aksu, partilileri ile bir araya gelerek, adaylık açıklamasını gerçekleştirdi. Adaylık açıklamasına AK Parti İlaca İlçe Başkanı Ragıp Ağaçdan, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan ve partililer katıldı. 
AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Aksu, “2023 seçimleri hem ülkemiz hem de milletimizin geleceği adına çok önemli bir dönüm noktasıdır. Son 21 yıldır güçlü bir Türkiye inşası için daima geleceği şekillendiren AK Parti, milletimizin güçlü desteğiyle 2023 seçimlerinden de zaferle çıkacaktır. Bizler de güçlü bir Türkiye inşası için inançla ve azimle birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Teşkilatımızın bir neferi olarak, ülkemizin yüzyılı için var gücümle çalışmaya devam ediyorum. 2023 Cumhurbaşkanlığı genel seçimlerinde milletimizin bize duyduğu güvene layık olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

(Arap Kurt)

Anahtar Kelimeler:
AlacaFatma Ilkcan Aksu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.