Demokrat Parti 76 yaşında
banner135

Kutlama Yeni Mahalle Nazım Hikmet Kongre Salonunda yapıldı. Kutlamaya Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar olmak üzere CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi  Büyük Birlik Partisi, Gelecek Partisi, Deva Partisi ve Türk-İş Sendikası, Eski Bakanlar ve çok sayıda Eski Milletvekilleri iştirak etti.
Demokrat Parti Alaca İlçe Başkanı İsmail Gençkurt katıldığı kutlama ile ilgili yazılı bir açıklama yaparak, açıklamasında şunları ifade etti:
"07.01.1946 yılında Celal Bayar ve Adnan Menderes tarafından kurulan Demokrat Parti 76 yıllık tarihi Meziyle devam etmektedir. 16 kez Hükümet 6 kez Cumhurbaşkanı çıkaran partimiz, "Yeter söz milletin "sloganıyla ortaya çıkmıştır. Bu vesileyle Partimizin kuruluşunu kutlarken, Demokrasi Şehitlerimizi, Başbakanımız Adnan Menderes, Dışişleri Bakanımız Fatih Rüştü Zorlu ve Maliye Bakanımız Hasan Polatkan'ı rahmetle saygıyla anıyorum" dedi. 
Bu vesile ile Genel Başkan Gültekin Uysal ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'a Alaca Demokrat Parti İlçe Başkanı İsmail Gençkurt tarafından plaket takdim edildi.

(Arap Kurt)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.