Çorum OSB’ne Gümrük Müdürlüğü yapılması için heyet geliyor
banner135

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatçı, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşkın, Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat ve Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Başkanı Yılmaz Kaya Ticaret Bakanlığı görevine atanan Mehmet Muş'a "hayırlı olsun" ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Organize Sanayi Bölgesi’ne Gümrük Müdürlüğü yapılması konusunu da görüşen heyet Bakan Muş’u Çorum’a davet etti.

Ziyaret ettikleri Bakan Muş ile verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini ifade eden AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, “Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet Muş'u ziyaret ederek hem hayırlı olsun dileklerinde bulunduk hem de ilimizle ilgili faaliyetleri ve taleplerimizi ilettik.

Oldukça verimli geçen görüşmemiz sonucunda Organize Sanayi Bölgesi içinde bulunan alana Gümrük Müdürlüğü yapılması için Ticaret Bakanlığı Destek Hizmetleri Başkanlığı heyeti gelerek incelemelerde bulunacak. Sayın Bakanımızı da Çorum’a davet ettik. Bakanımız Sayın Muş’tan en kısa sürede ilimize gelerek hem yerinde incelemeler yapacak hem de işadamlarımız ve sanayicilerimiz ile bir araya gelecek.

Nazik misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. “dedi.

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.