CHP'nin Alaca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Türk oldu
banner135

İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz'ın açıklamasına göre, 5 ilçe ve 1 belde için adaylar netleşti. İşte CHP'nin Çorum'da sahaya süreceği isimler... Yerel seçimler yaklaşırken CHP Çorum'da adaylarını açıkladı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’de yaklaşan yerel seçimler öncesi 5 ilçe ve 1 beldenin belediye başkan adayları belli oldu.

Konu hakkında açıklamada bulunan CHP İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz, 10 Ocak Çarşamba günü gerçekleşen Parti Meclisi Toplantısı’nda Çorum’da 5 ilçe ve 1 belde belediye başkan adaylarını belirlediklerini söyledi. “Seçim sürecinin ülkemize, partimize, adaylarımıza hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuşan Solmaz, Alaca Belediye Başkan Adaylarının Hüseyin Türk, Boğazkale Belediye Başkan Adaylarının Duran Yazırlıoğlu, Kargı Belediye Başkan Adaylarının Hamit Dereli, Ortaköy Belediye Başkan Adaylarının Necip Erdemirci, Osmancık Belediye Başkan Adaylarının Hüseyin Kesenek ve Ortaköy/Aşdağul Beldesi Belediye Başkan Adaylarının da Şenol Öncül olduğunu bildirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak Çorum merkez başta olmak üzere 13 ilçe ve 2 belde de iddialı olduklarını vurgulayan Dinçer Solmaz, isimleri açıklanan belediye başkan adaylarına 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.