CHP Alaca’da saha çalışması yaptı
banner135

Tahtasız, beraberindeki parti yöneticileri ile birlikte Alaca İlçesini ziyaret etti. Tahtasız, Alaca İlçe Binasını ziyaret ederek İlçe Başkanı İsmail Çimen’den parti çalışmaları ve seçim hazırlıkları hakkında bilgi aldı.
İlçe yönetimi toplantısına katılarak İlçe Başkanı İsmail Çimen ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte istişarelerde bulunan ve genel durum değerlendirmesi yapan Tahtasız, önümüzdeki aylarda yapılması beklenen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel seçimleri öncesi alınan tedbirleri görüştü. Tahtasız, ayrıca ilçe esnafını ve vatandaşları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.
Alaca’da saha çalışması yapan Tahtasız ve İl Başkan Yardımcıları, Alaca Şoförler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Duran Ongu ve Alaca Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Bursalı Demir’i ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Tahtasız’a ziyareti sırasında; İl Başkan Yardımcıları Ümit Er, Duran Arslan ve Celal Uysal da eşlik etti.

Anahtar Kelimeler:
AlacaCHP
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.