CHP, Alaca’da halkla buluştu
banner135

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum İl Örgütü, 14 Mayıs 2023 seçimleri öncesi Alaca İlçesinde halkın sorun ve taleplerini dinleyerek, Millet İttifakı’nın iktidarı için destek istedi.
CHP İl Başkanı Ümit Er, Milletvekili Aday Adayları; Mehmet Tahtasız, Burçin Solmaz Polat, İl Kadın Kolları Başkanı Kamile Anar, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Hanim Ergül, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kadın Kolları Üyeleri Alaca halkı ile buluştu.


Alaca İlçe Başkanı İsmail Çimen, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fendiye Kulak ile İlçe Yönetim Kurulu tarafından karşılanan CHP heyeti, ilk olarak İlçe Başkanlığını ziyaret ederek parti çalışmalarını değerlendirdi. Daha sonra ise gruplar halinde esnaf gezisi düzenlendi.


Alaca’da esnaf ziyaretleri sırasında İlçe Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu ile karılaşan CHP heyeti, bir süre sohbet etti.
İl Başkanı Ümit Er ve beraberindekiler, Alaca esnafının ve vatandaşların sorun ve talepleri hakkında bilgi alarak, sorunların çözümü, daha huzurlu, adalet, barış ve aydınlık gelecek için Millet İttifakı iktidarına destek istedi.


Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı bileşenlerinin parlamentodaki çalışmaları ile sorunları çok kolay bir şekilde çözebileceklerine inandığını dile getiren Ümit Er, çocukların yatağa aç girmediği, anne ve babaların, gençlerin gelecek kaygısı yaşamadığı, hayatın her alanında atılımların, kalkınma hamlelerinin atıldığı günlere kavuşacaklarını anlattı.


İlçe Başkanı İsmail Çimen, Milletvekili Aday Adayı Mehmet Tahtasız ile birlikte esnafı ziyaret eden Ümit Er, ülkede köklü bir değişiklik için sandığa sahip çıkılmasını, demokrasiden, adaletten yana oy kullanılmasını istedi.
Mehmet Tahtasız, il başkanlığı döneminde Alaca’ya defalarca geldiğini ve temel sorunların takipçisi olduklarını belirterek, Hititlerden kalma tarihi barajı yeniden canlandırmak ve turizme kazandırmak amacıyla turizm cenneti Alacahöyük’te yaptırılan Hitit Köyü projesi çalışmalarının tamamlanması gerektiğine işaret etti.
Alaca İlçesi Alacahöyük Köyü’nde hayata geçirilen ve yüzde 80 oranında tamamlanan Hitit Köyü Projesi ve Alacahöyük Gölpınar Hitit Barajı Rekreasyon Projesi’nin bitirilmesini, Örükaya’nın da turizme kazandırılması için gereken çalışmaların yapılmasını isteyen Tahtasız, Millet İttifakı iktidarında tüm sorunları çözüme kavuşturacaklarını dile getirdi.


Milletvekili Aday Adayı Av. Burçin Solmaz Polat, İl Kadın Kolları Başkanı Kamile Anar, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Hanim Ergül ve Alaca Kadın Kolları Başkanı Fendiye Kulak ve beraberindekiler ise esnafı ve bazı evleri ziyaret ederek, hem sorunları yerinde tespit etti, hem de CHP’nin aile destek sigortası hakkında broşürler dağıttı.
Esnafın ve vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılanan CHP’liler; moral depolayarak ilçeden ayrıldı.

Anahtar Kelimeler:
CHPAlaca Ziyareti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.