Başkan Şaltu, yeni dönem projelerini anlattı
banner135

Yapılan hizmetleri Kadın Kolları üyeleriyle paylaşan Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, yeni döneme daha sıkı çalışacaklarını ifade etti. 5 yıllık hizmet döneminde verilen sözlerin %90’nını tamamladıklarını aktaran Başkan Şaltu, kadın kolları üyelerinden yapılan hizmetlerin vatandaşlara doğru bir şekilde anlatılması gerektiğini ifade etti.

İlçe teşkilatına ve kadın kollarına bu anlamda büyük iş düştüğünü aktaran Başkan Şaltu, “Her seçim döneminde tarih yazan kadın kollarımıza teşekkür ediyorum. Bu seçimde de bir tarih daha yazacaklarından şüphemiz yok. Yeni dönem projelerimizle birlikte Alaca’yı daha da ileriye taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi. Toplantıda AK Parti İlçe Başkanı Ragıp Ağaçdan ve Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan da yer aldı. 

Şükrü Demiray

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.