Aziz Mustafa Kılıçarslan'dan Alaca ziyareti
banner135

AK Parti İlçe Başkanı Ragıp Ağaçdan, Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan, Gençlik Kolları Başkanı Sinan Özüm, İl Genel Meclis Üyesi Dursun Kaya ve parti yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Milletvekili Aday Adayı Aziz Mustafa Kılıçarslan, bir süre sohbet etti. Kendisinin de parti tabanından geldiğini ifade eden Kılıçarslan, adaylık sürecinde destek talep etti. 
Kılıçarslan, açıklamasını şöyle sürdürdü: 
"Cumhurbaşkanımız, Genel başkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın izinden giderek, 2009 yılından itibaren üniversite teşkilatından başlayarak, Çorum İl Gençlik Kolları ve İl Yönetim Kurulu olmak üzere çeşitli kademelerde görevde bulundum. Bu toprakların, Çorum’umuzun bir genci olarak; Bu şehirde her vatandaşa dükkanını açan esnafa, tarladaki çiftçiye, yaylada ki köylü kardeşime, ağabeyime hizmet borcumuz var.
Millete hizmet etmek için büyüttüğümüz hayallerimiz ve Büyük Türkiye sevdamız var. Tek Millet Şiarı, Tek Bayrak Şuuru, Tek Vatan Düsturu Tek Devlet nidasıyla geldiğimiz, Türkiye Yüzyılının en önemli seçiminde üzerimize düşeni yapmaya hazırız." Daha sonra esnaf ziyaretlerinde de bulunan Kılıçarslan, vatandaşlarla da sohbet ederek desteklerini talep etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.