Alaca’da partililer bir araya geldi: Teşkilat çalışmaları masaya yatırıldı
banner135

AK Parti İlçe Binasında düzenlenen toplantıya AK Parti Çorum İl Başkan Yardımcısı Alacalı Hemşerimiz Av. Ali Sami Odabaş, AK Parti Alaca İlçe Başkanı Mücahit Gürsoy ile birlikte ilçe yöneticileri ve mahalle temsilcileri katıldı.

Akpartitoplantı (3)

Toplantıda ülke gündemi ve parti içi çalışmalara ilişkin olarak görüş alışverişinde bulunuldu. AK Parti Alaca İlçe Başkanı Mücahit Gürsoy, toplantıyla ilgili olarak, “aziz milletimizin teveccüh ve desteği, teşkilat mensuplarımızın emek ve gayreti ile yarınlarımıza daha aydınlık bir gelecek bırakabilmek için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

Akpartitoplantı (4)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.