Ahlatcı'nın Ankara ziyaretine Başkan Şaltu da katıldı
banner135

Ankara’da yoğun bir program geçiren İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’i ziyaret etti. 
“Çorum’umuza yönelik çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunduklarını” belirten İl Başkanı Ahlatcı verimli bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek gösterilen ilgi ve alakadan dolayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’e teşekkür etti. AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı ile ziyaretlerine devam eden Ahlatcı; DSİ Genel Müdürlüğü vazifesine atanan hemşehrimiz Prof. Dr. Lütfi Akca’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yeni görevinin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını dileyen Ahlatcı; Çorum’da yürütülen çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. 
Ziyaretleri kapsamında Yargıtay Başkanlığında görev yapan Fahri Hemşerilerimiz Mehmet Akif Öndaş ve Salim Çevik ile görüşen Ahlatcı; ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Gazi meclisimiz TBMM’de çalışmalarına devam eden Ahlatcı; MKYK Üyemiz AK Parti Çorum Milletvekilimiz Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Çorum Milletvekilimiz Oğuzhan Kaya ve Ak Parti Bursa Milletvekilimiz Vildan Yılmaz Gürel’i ziyaret etti. Programı kapsamında yaptığı ziyaretlerden memnun ayrıldıklarını; içten ve samimi karşılayarak çözüm odaklı hizmet ve çalışmalarımıza desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ettiğini belirten İl Başkanı Ahlatcı; “Çorum ve ilçelerinin her şeyin en iyisi ve en güzeline layıktır. Hizmette sınır tanımayan AK Parti’nin daha güzel hizmetleri de şehrimize getireceğinden hiç şüphemiz yoktur. Bu minvalde ziyaretlerimize bundan sonrada devam edeceğiz. AK Parti’nin birer neferleri olarak ilk günkü heyecan, azim ve inançla hizmet etme sorumluluğunun idraki ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Çorum'umuz için hep birlikte ne yapsak azdır. “ dedi.
Ziyaretlerinde İl Başkanı Yusuf Ahlatcı’ya, İl Başkan Yardımcısı Murat Günay, Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu ve İl Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan eşlik etti.

Şükrü Demiray

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.