Vatansever: Alaca Devlet Hastanesi’nde doktor eksikliği var
banner135

Alaca’ya bağlı 105 tane köy bulunduğunu toplamda 29 bin 929 nüfusa hizmet eden Alaca Devlet Hastanesi’nde Beyin Cerrahı, Ortopedi, Fizik, Göz doktorlarının bulunmadığını ifade eden Vatansever, bu doktorların sadece haftada bir kez bulunduğunu ve hizmet yaptıklarını söyledi. 

Alaca’ya değer verilmediğini, doktorların Alaca’da ikamet etmediklerini dile getiren Vatansever, “Alaca halkı mı uyuyor, uykusundan uyanmak istemiyor ya da Sağlık Bakanlığı Alaca’ya değer mi vermiyor olan doktor da Alaca’da ikamet etmiyor. Peki, Devlet Hastanesi ne yapıyor neye hizmet ediyor sadece adımı var merak ediyorum. Allah korusun bir trafik kazası olduğunu düşünelim Acil Ameliyata girecek ve beyin doktorumuz yok... Ortopedi yok göz haftada bir derken acaba ambulansımız yetiyor mu? Peki, ne olacak en yakın hastane ortalama 50 kilometrelik yol yani hastane önünde kaza yapsanız bile kusura bakmayın ya Çorum’a gitmek zorundasınız ya da Sungurlu’ya o zaman hastaneyi neden yenilediniz?

Eski yetmez miydi ya da ek binayı yaptınız doktorumuz neden yok? Alaca halkımı uyuyor ya da uyutuluyor mu? Neden az olana hep gariban razı olmak zorunda maddi durumu iyi olan zaten Özel Hastanelere gidiyor. İşte şimdi mantıklı düşünme zamanı bir gün olurda o kaza sessiz kalan boş ver diyen seni bulursa ve o doktora sayılı dakikaların kaldığında ulaşamazsan anlarsın. İşte bu yüzden sessiz kalma ki hastanede ulaşabileceğin bir doktorun olsun” şeklinde açıklama yaptı.

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.