Uzm. Dr. Oğuz Kulaoğlu görevine başladı
banner135

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümü hastanemiz ve Çorum için önemli branş olduğunu belirten Çorum Özel Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili; Çorum halkına kaliteli hizmet sunmayı ilke edindiklerini ve bu doğrultuda yoğunluğu çok fazla olan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümü için Uzm. Dr. Oğuz Kulaoğlu’nu kadrolarına kazandırdıklarını ifade etti. 
Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Bölümünde 1 uzman hekim, 3 fizyoterapist ve 2 tekniker personel ile halkımıza hizmet veriyoruz. Kadromuzda Uzm. Dr. Oğuz Kulaoğlu başta olmak üzere deneyimli ve alanında uzman hekim ve fizyoterapistlerle halkımızın ihtiyaçlarına cevap veriyoruz. Hastanemiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon servisinde 13 yatakla ve uzman personelimizle hastalarımıza hizmet vermektedir. 
Çorum Özel Hastanesi’nin hızla büyüdüğünü dile getiren Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili; “Çorum halkına hizmet vermekten onur ve gurur duymaktayız. Halkımıza sunduğumuz hizmetler gün geçtikçe kalitesini yükseltmektedir. Ayrıca hastanemiz yatak kapasitesini ve hizmet çeşitliliğini arttırarak Çorum’a ihtiyacı olan güzel bir tesis sunmaktadır.’’ diye konuştu.
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Uzm. Dr. Oğuz Kulaoğlu; Çorum Özel Hastanesi’nde Çorum halkına hizmet vermekten gurur duyduğunu belirterek, Hastane’nin güçlü kadrosunda yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Kulaoğlu, halkımızın taleplerine ve ihtiyaçlarına doğru şekilde cevap vereceklerini söyledi. 
Uzm. Dr. Oğuz Kulaoğlu 1985 yılında Kastamonu’da doğdu. İlköğrenimini Kastamonu ve Muğla’da, orta ve lise öğrenimini Aydın’da tamamladı. 2004-2010 yılları arasında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesinde Tıp eğitimi almıştır. 2011 Yılında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesinde Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon bölümünde ihtisasına başlamıştır. 2015 yılında ihtisasını tamamlamıştır. 2015-2017 yılları arasında Gaziantep Islahiye Devlet Hastanesi, 2017-2023 yılları arasında Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapmıştır. 2023 yılı itibariyle Çorum Özel Hastanesi kadrosuna dahil olmuştur. Evli ve 2 çocuk babasıdır. 
Alanında oldukça deneyimli olan Uzm. Dr. Oğuz Kulaoğlu;
Romatolojik hastalıkların (Romatoid Artrit, Ankilozan Spondilit, FMF, Gut vb.) takibi ve rehabilitasyonu, 
Nörolojik hastalıkların (Hemipleji, omurilik yaralanması, serebral palsi, Multiple skleroz vb.) takibi ve rehabilitasyonu, 
Lenfödem, osteoporoz, spor yaralanmaları ve cerrahi öncesi ve sonrası için ortopedik rehabilitasyon, 
Skolyoz, osteoartrit, fibromiyalji ve miyofasyal ağrı sendromu gibi yumuşak doku romatizmaları, 
Bel/ boyun fıtıkları ve sinir sıkışmalarının cerrahi öncesi ve sonrası takip ve tedavisi,
Kas iskelet sisteminde kronik ağrı ve kas spazmının eşlik ettiği hastalıklar,
Nöral terapi, 
Kuru iğneleme, 
Eklem içi ve yumuşak dokuya yönelik enjeksiyonlar, 
Viskosuplementasyon tedavisi, 
Trombositten zengin plazma(PRP) enjeksiyonları
Tedavi ve işlemlerini başarı ile uygulamaktadır.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.