Opr. Dr. Muhammed Zeki Yalçın Çorum Özel Hastanesi’ne göreve başladı
banner135

K.B.B. Hastalıkları branşının hastanemiz ve Çorum için önemli bir branş olduğunu belirten Çorum Özel Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili; Çorum halkına kaliteli hizmet sunmayı ilke edindiklerini ve bu doğrultuda K.B.B. Hastalıkları bölümü için Opr. Dr. Muhammed Zeki Yalçın’ı kadrolarına kazandırdıklarını ifade etti.

K.B.B. Hastalıkları Bölümünde 2 hekimle halkımıza hizmet veriyoruz. Kadromuzda Opr. Dr. Kazım Tekin ve Opr. Dr. Muhammed Zeki Yalçın olmak üzere deneyimli ve alanında uzman hekimlerle halkımızın ihtiyaçlarına cevap veriyoruz.

Çorum Özel Hastanesi’nin hızla büyüdüğünü dile getiren Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili; “Çorum halkına hizmet vermekten onur ve gurur duymaktayız. Halkımıza sunduğumuz hizmetler gün geçtikçe kalitesini yükseltmektedir. Ayrıca hastanemiz 23 farklı branşta, 36 uzman, 5 pratisyen hekim kadrosuyla, 130 yatak kapasitesiyle, 49 yataklı yoğun bakım üniteleriyle hizmet çeşitliliğini ve sağlık hizmeti kalitesini arttırarak Çorum’a ihtiyacı olan güzel bir sağlık tesisi sunmaktadır.’’ diye konuştu.

K.B.B. Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. Muhammed Zeki Yalçın, Çorum Özel Hastanesi’nde halkımıza hizmet vermekten gurur duyacağını belirterek, Hastane’nin güçlü kadrosunda yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Opr. Dr. Muhammed Zeki Yalçın, halkımızın taleplerine ve ihtiyaçlarına doğru şekilde cevap vereceklerini söyledi.

Opr. Dr. Muhammed Zeki Yalçın 1991 yılında Kayseri’de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kayseri’de tamamladı. 2009-2015 yılları arasında Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinde Tıp eğitimi almıştır. 2016 Yılında Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesinde Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Hastalıkları bölümünde ihtisasına başlamıştır. 2022 yılında ihtisasını tamamlamıştır. 2018-2019 yılları arasında İtalya Modena Üniversitesi ve Almanya Berlin Vivantes Klinikum im Freidrichshain’de Klinik Gözlemci Doktor olarak eğitim almıştır. 2015-2016 yılları arasında Kayseri Özvatan Devlet Hastanesi ve Kayseri Felahiye Devlet Hastanelerinde, 2022-2023 yılları arasında Çorum Sungurlu Devlet Hastanesi’nde görev yapmıştır. 2023 yılı itibariyle Çorum Özel Hastanesi kadrosuna dahil olmuştur. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

Alanında oldukça deneyimli ve tedavileri başarılı olan Opr. Dr. Muhammed Zeki Yalçın;

·         Rinoplasti (Burun Estetiği)

·         Otoplasti (Kepçe Kulak Ameliyatı)

·         Endoskopik Timpanoplasti (Kapalı Kulak Zarı Ameliyatı)

·         Stapes Cerrahisi (Kulak Kemikçik Kireçlenmesi Ameliyatı)

·         Endoskopik Sinüs Cerrahisi (Nazal Polip)

·         Horlama ve Uyku Apnesi Cerrahisi

·         Vertigo (Baş Dönmesi)

·         Tükürük Bezi Ameliyatları

·         Tiroid Bezi Ameliyatları

·         Adenoidektomi ve Tonsillektomi (Geniz Eti ve Bademcik Ameliyatları) Tedavi ve işlemlerini başarı ile uygulamaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.