Alaca Devlet Hastanesi’ne “Beslenme Dostu” belgesi
banner135

Programa başvuru yaparak İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerince yapılan denetim sonucunda hastaneye “Beslenme Dostu ve Fiziksel Aktiviteyi Destekleyen İş yeri Belgesi” takdim edildi.
Alaca Devlet Hastanesi’nden yapılan açıklamada, “Sağlıklı ve güvenli şartlarda ve ortamda çalışmak, günümüzde her çalışanın sahip olması gereken bir insanlık hakkıdır ve işletmelerin bu konuda belirlenmiş yasalara uyması gerekmektedir.  Bu kapsamda akademisyenlerin, ilgili kurum ve kuruluşların katılımı ile yapılan çalıştayda alınan görüş ve öneriler doğrultusunda, sağlığın geliştirilmesine katkı sunmak isteyen işyerlerine yol göstermek amacıyla “Beslenme Dostu ve Fiziksel Aktiviteyi Destekleyen İş yeri Programı”  hazırlanıp uygulamaya konulmuştur” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.