“Yöresel Lezzetlerin Menüleştirilmesi” Projesi’nin kapanış programı düzenlendi
banner135

Programa Alaca Kaymakamı Hicabi Aytemur, Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Güngör Karakaş, Çorum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Mahalle ve Köy Muhtarları, MYO öğretim üyeleri ve öğrencileri katıldı.
Programda Proje Koordinatörü Öğr. Gör. Remzi Bilgili proje fikrinin nasıl ortaya çıktığını, projenin amaçlarını, projenin özetini, ortaya çıkan sonuçlarını gösteren bir sunum gerçekleştirdi. Ayrıca projenin sonucu olan menü kartlarını gelen misafirlere takdim etti. Program sonunda katılım gerçekleştiren muhtarlara; Kaymakam, Belediye Başkanı ve Yüksekokul Müdürümüz tarafından teşekkür belgeleri verildi. Misafirlerimize program sonunda Aşçılık Programı öğrencileri tarafından hazırlanan yöresel lezzetlerin ikramı yapıldı. 
Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Güngör Karakaş Hitit Üniversitesi olarak projelere her zaman olumlu yaklaştıklarını ve devam eden projelerden bahsetti. Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu olarak da gıda, tarım ve hayvancılıkta Alaca’nın var olan imkânlarının en üst düzeyde kullanılmasının öneminden bahsetti. Ayrıca, bu proje ile Alaca’nın yöresel lezzetlerinin yazılı hale getirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.