Gençlik Merkezi’nde Gençlik Konseri
banner135

Konserin organizatörlüğü Spor Eğitim Uzmanı Hüseyin Tokgöz ve Gençlik Lideri Kübra Diç tarafından gerçekleştirilirken, konserde ses sanatçısı olarak Emre Fel, Bas Gitar da Mithat Arslan, Solo Gitar’da Harzem Küçük ve Bateri de Anıl Topçu yer aldı. 
Düzenlenen konsere; Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Başkan Yardımcısı Fatih Arslan ve davetliler katıldı. Açılış konuşmasında gençlere her zaman destek olduklarının altını çizen Başkan Şaltu, emeği geçenlere teşekkür etti. Başkan Şaltu; “Bizler her zaman gençlerin yanında olduk ve olmaya da devem edeceğiz. Amacımız güzel ilçemize ve gençlerimize en güzel hizmeti sunmaktır. Sizler her zaman bir telefon kadar yakınız.” diyerek cep telefonu numarasını orada bulunan gençlere vererek her zaman hizmetinizdeyiz" açıklamasında bulundu. 
Avni Çelik Meslek Yüksek Okulu ve KYK Üniversite öğrencileri unutulmaz bir geceyle müzik eşliğin de doyasıya eğlendiler. Gece ile ilgili açıklamalarda bulunan yetkililer; “Emre Fel ve ekibine teşekkür ederiz. Bu eğlencenin asıl amacı Alaca Gençlik Merkezinin tanıtılması, gençlerin-öğrencilerin, kişisel, sportif, kültürel ve sosyal gelişimine katkıda bulunulmasıdır. Gençlerin birbirlerini tanımalarını, birbirleri ile kaynaşmalarını sağlamak, sanatsal ve sportif aktivitelere yönlendirmek için çeşitli faaliyetler yapılmasıyla gençleri Gençlik Merkezine kazandırmaktır. 
Alaca Kaymakamı Hicabi Aytemür Beye, Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu Beye, Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer Beye, Alaca Belediye Başkan Yardımcı Fatih Arslan Beye, gençliğe yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır düşüncesiyle gençlerimize sundukları bu imkan ve desteklerden dolayı sonsuz şükran ve teşekkürlerimizi sunarız.” dediler.

(Hikmet Özdemir)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.