Ziraat Odası’nda Ferhat Arslan dönemi
banner135

Alaca Ziraat Odası Meclis Salonu’nda yapılan genel kurulda Ferhat Arslan, Duran Seçgin ve Akif Yurt başkanlık için yarışırken, Şenol Şahin ise seçim öncesinde adaylıktan çekildi. Seçim sonunda en fazla oyu alan Ferhat Arslan’ın listesi seçimin kazananı oldu.


Divan Bakanlığını Çorum Ziraat Odası Başkanı Adem Özdemir’in yaptığı genel kurulda Divan Başkan Vekilliğine Cemal Özkan, Katip Üyeliklere ise Turabi Aygün ve Gazi Kılıç getirildi.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurulda Türkiye’de yaşanan ve 10 ilin etkilendiği depremle ilgili vefat edenlere Allah’tan rahmet, enkazdan kurtulanlar için geçmiş olsun mesajları verildi.
Daha sonra ise adaylar birer konuşma gerçekleştirdi. Seçimlerde 87 delege oy kullandı.
Yapılan seçimlerde Ferhat Arslan başkanlığındaki 21 kişilik Alaca Ziraat Odası meclis üyesi seçildi. Meclis üyeleri Ferhat Arslan, Zübeyir Dursun, Savaş Gür, Günsel Önel, Uğur Arslan, Kazım Arslan, Zekeriya Kuyumcu, Mahmut Pak, Talip Koçak, Fahri Çağlar, Mustafa Erbaş, Yalçın Kayış, Ekrem Kaplan, Hilmi Bayçelik, Bilal Şahin, Yusuf Yılmaz, Sefer Görür, Musa Tümer, Hüseyin Demir, Fatih Yılmaz, Çağatay Tunalı’dan oluştu.


MAZBATALARINI ALDILAR
Alaca Ziraat Odası Meclis Üyeleri genel kurulun ardından dün İlçe Seçim Kurulundan mazbatalarını aldılar. Mazbatanın alınmasının ardından Meclis üyeleri en yaşlı üye Sefer Görür başkanlığında toplandı. Toplantıda Meclis Başkanlığı seçimleri yapıldı. Alaca Ziraat Odası Meclis Başkanlığına Zübeyir Dursun seçildi.
Yönetim Kurulu üyelerinin seçimine geçilerek yapılan seçim sonucunda Yönetim Kuruluna Ferhat Arslan, Günser Önel, Zekeriya Kuyumcu, Savaş Gür, Uğur Arslan, Talip Koçak, Kazım Arslan seçildi.


GÖREV DAĞILIMI YAPILDI
Seçilen yönetim kurulu kendi arasında yaptığı görev dağılımında Alaca Ziraat Odası Başkanlığına Ferhat Arslan, Başkan Yardımcılıklarına Günser Önel ve Savaş Gür, Muhasip Üyeliğe Zekeriya Kuyumcu ve yönetim kurulu üyeliklerine Uğur Arslan, Talip Koçak, Kazım Arslan’ı seçti.

Üst kurul delegeliklerine ise Ferhat Arslan, Savaş Gür, Bilal Şahin, Fatih Yılmaz, Sefer Görür, Mahmut Pak, Ekrem Kaplan seçildi. 


BAŞKAN FERHAT ARSLAN’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ
Alaca Ziraat Odası Başkanlığı’na seçilen Ferhat Arslan, örnek bir davranış sergileyerek, tebrik için gönderilecek olan çiçeklerin ücretlerinin deprem felaketi için AFAD ve diğer kuruluşlara gönderilmesini isteyerek, Kahramanmaraş merkezli toplamda 10 ilde yıkıcı etki yapan iki büyük depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilediğini söyledi.
Öte yandan Başkan Ferhat Arslan, Alaca Ziraat Odası’nın genel kuruluna katılarak, kendisini destekleyen herkese teşekkür ettiğini, Alacalı çiftçilerin sorun ve istekleri ile yakından ilgileneceklerini ifade etti.

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.