Zeki Dilmen’den Kaymakam Hicabi Aytemür’e teşekkür
banner135

19 Eylül Gaziler Günü’nde Kaymakam Hicabi Aytemür’ün gazileri sevindirdiğini ve kendilerine gönülden teşekkür ettiğini söyledi.  İlçede bulunan 21 gaziye kıyafet alarak hediye eden Kaymakam Aytemür’e teşekkürlerini ileten Zeki Dilmen, konuya ilişkin açıklamasında şunları ifade etti:

“19 Eylül Gaziler Gününde Alaca ilçe Kaymakamımız Sayın Hicabi Aytemür bey Gazilerimizi sevindirdi kendilerine gönülden teşekkür ediyoruz ilçemizde bulunan 21 gazimize kıyafer aldı. Şehitler ve Gaziler Gününde Şehit Yakınları ve Gazilerin her zaman yanında oluyor. Anneler gününde. Babalar gününde.

Evlerini ziyaret ederek hediyelerini ikram eden. Hazreti Ademden günümüze kadar sayısız Şehitler gaziler verdik vatan şehitsiz gazisiz olmaz şehidi gazisi varsa vatandır. O nedenle makamlarda mevkilerde koltuklarda oturan kişiler rahat huzur içinde çalışsınlar vatandaşına hizmet etsinler diye sayısız Şehit gazi verdik koltuklarda oturan atanmış ve seçilmişlerden tek isteğimiz ve talebimiz asık suratlı, kibirli, bencil olmayın güler yüzlü olun. Oturduğunuz koltuklarda şehitlerin canı Gazilerin kanı var olduğunu bilin. Yüzü gülen gelenini ayakta karşılayan biz şehit yakınları ve Gazilerin sevincini sağlayan Kaymakam Hicabi Aytemür bey sağ olun var olun şahsınızda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz sağ olsunlar.” Dedi. 

Anahtar Kelimeler:
Zeki DilmenHicabi Aytemür
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.