Zeki Dilmen: Biz siyaset üstü derneğiz bu anlayışla da devam ediyoruz
banner135

Zeki Dilmen, “Biz siyaset üstü derneğiz bu anlayışla da devam ediyoruz. Bazı kimseler dedikodumuzu ediyormuş. Üyelerimizin düşüncesine kilit vuramayız ama dernek olarak hiçbir siyasi parti ya da anlayışın arka bahçesi olamayız. Bütün siyasi partilere eşit mesafedeyiz, amacımız şehit yakınları ve gazilere hizmet ekmektir. Derneğimize yapılan veya yapılacak her türlü yardımın valilik, kaymakamlık belediye ve işyeri sahiplerinin yardımlarının üyelerimizin onurlu duruşlarını muhafaza ederek verilmesi için çalışıyoruz.  Ve tabi ki çalışan şehit yakınları ve gazilere sahip çıkacağız. Sorun varsa yetkililere ulaşacağız” dedi.

“Şehit yakınlarımız ve gazilerimizin çalıştıkları iş yerlerinde sıkıntıları ve ortaya çıkan sorunları işyerlerindeki yetkilileri bizzat veya telefonla arayıp ziyaret ederek sorunların çözümlenebilmesi için ilgili makamlar nezdinde gerekli girişimlerde bulunuyor olacağız” diyen Dilmen, “Üyelerimizin kanuna aykırı idari işlem ya da eyleme maruz kalmaları halinde avukatlarımız marifeti ile gerekli hukuki girişimlerde bulunduk ve bulunuyoruz. Derneğimizin amacı bu yöndedir. Bize ulaşan hangi il olursa olsun şehit yakını veya gazi ise bildiğimiz konuda yardımcı olma gayretindeyiz. Buda bizim her hangi bir siyasi partiye yakın olduğumuzu göstermez. Biz göstermelik değil, üyesi ve camiasına sahip çıkan derneğiz” açıklamalarında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.