Zabıta Müdürlüğü’nden ölçü ve tartı aletleriyle ilgili duyuru
banner135

Arslan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“2023 Yılında damga ve muayeneye tabi bulunan 2021 damgalı ölçü ve tartı aletlerine ait müracaat beyannameleri: 03.02.2023  & 28.Şubat 2023 tarihleri arasında kabul edilecektir. Belediyemiz sınırları, içerisinde bulunan kapasitesi 2. Tona kadar olan Elektronik Baskül, Terazilerin( Bakkal –Kasap – Market – Eczacı – Kuyumcu –Pastane – Kuruyemiş – Market – Bakkal ) vb. gibi olan esnaflarımızın Müracaat Beyannamelerini Yetkili servislere; müracaat etmeleri;
Pazarcı ve Köylü Esnaflarımızın kullandıkları; Masa Terazisi, Mekanik Basküller, Tek kollu Kantarlar, Metreler, Litreler, Ölçekler, Kilogramları, İbreli Terazileri Müracaat Beyannamelerini Bağlı bulundukları Belediyelere, 2 Ton’ dan dan yukarı olan her türlü Yüksek çekerli Basküllerin Müracaat Beyannamelerini Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüklerine vermeleri gerekmektedir.
Esnaflarımızın Cezalı duruma düşmemeleri için Beyannamelerini; 28 Şubat 2023 tarihine kadar vermeleri gerekmektedir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.