Yılmaz Kaya, M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığındaki toplantıya katıldı
banner135

Toplantıda yapılacak çalışmalar üzerine istişarelerde bulunuldu.

Toplantıya; Ekonomik Raporu İnceleme Komisyonu, İnşaat ve Taahüt Hizmetleri Kurulu, Tarım Kurulu, Avrupa Birliği Uyum Komisyonu, Hayvancılık Kurulu, Ekonomi Politikası Komisyonu, Dış İlişkiler Komisyonu, KOBİ Politikaları Kurulu, Sosyal Politikalar Kurulu, Basın Yayın Komisyonu, Dilekleri İnceleme Komisyonu, Turizm Kurulu, Mesleki Eğitim Kurulu, Mevzuat Komisyonu, Hesapları İnceleme Komisyonu, İklim Değişikliği ve Çevre Kurulu, Vergi Komisyonu, Kadın Çalışmaları Kurulu ve Arge ve İnovasyon Kurulu Başkan, Başkan Yardımcısı, Sözcü ve Raportör ile üyeleri katıldı.

Komisyon ve kurulların çalışmalarını çok önemsediklerini ifade eden TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, “Katkılarınız kendiniz, şehriniz ve ülke ekonomisi için çok önemli. Akıl akıldan üstündür. Bunu unutmayın. Ben her şeyi bilirim yerine istişare alışkanlığını benimsedik hep. Tartışacağız. Ortak aklı bulacağız” dedi.

Şükrü Demiray

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.