Yaz futbol okulu başladı
banner135

Alaca Belediyesi tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen yaz futbol okulu 2022 yılı çalışmalarına tekrar başladı. Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve spora yönlendirmek maksadıyla gerçekleştirilen yaz futbol okulun katılım hayli yüksek oldu.


Futbol Sahasında başlayan çalışmalarda gençler, antrenörler eşliğinde çeşitli spor faaliyetleri gerçekleştiriyor. Belediyespor Kulübü Başkanı Kadir Bayat, yaz futbol okuluna gösterilen ilgiden dolayı memnun olduğunu ifade etti. Belediyespor olarak her zaman sportif faaliyetlere büyük önem gösterdiklerini aktaran Bayat, yeni sporcular yetiştirmek, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak adına çalışmalar yürüttüklerini dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.