“Ustalara Vefa” okuyuculara ulaştı
banner135

Durdu Şahin, yeni kitabı “Ustalara Vefa” içerisinde Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu’ya yazdığı şiiri de okudu. 
Daha önce okurlara ulaştırılan Sevgi Pınarı (şiir), Kutsal Sevda (şiir), Kar Çiçeği (şiir), Peyami Sefa, Cemal Meriç ve Attilla İlhan’ın Eserlerinde Batı (araştırma), Günümüz Şairleriyle Gülşende Hasbihal (röportaj), Kuşluk Vakti (şiir), Türk Aydın’ın Gözünde Okumak, Yazmak ve Düşünmek (röportaj), Gül Yağmuru (şiir) ve şiir gibi (şiir) kitaplarından tanıdığımız hemşehrimiz emekli öğretmen Durdu Şahin, “Ustalara Vefa” ismiyle 10. kitabını da okurlarına ulaştırdı. Yeni yayınlanan kitabında Türkiye çapında ünlü şair-yazarları ve Alacamızın tanınmış şahsiyetlerini de tanıtıp değerlendiren Durdu Şahin, “Vefa, hem dinimizde hem kültürümüzde çok önemli bir kavramdır. Vefasızlık her daim yadırganan bir davranış tarzıdır. Bizler bu sebeple hem Türkiye çapında hem de Alacamızda çalışmalarıyla örnek teşkil eylemiş işinin ehli ustaları bir kere daha saygıyla andık. Bu tür çalışmalarımız umarım hak eylediği ilgiyi görür. Bundan sonra buna benzer kitaplar yayınlanıp okuyuculara ulaşır.” 
1. baskısı Eylül 2022 tarihinde Ankara’da Türkiye Diyanet Vakfı Yayın Matbaacılık tarafından yayınlanan Ustalara Vefa kitabında 40 tanınmış işinin ehli usta layıkıyla değerlendirilmiştir. 
“Ustalara Vefa”nın daha sonraki ciltlerinin de okurlara ulaştırılacağını söyleyen Durdu Şahin öğretmenimize, çalışmalarında başarılar diliyor. Ustalara Vefa’yı okuyucularımıza tavsiye eyliyoruz.

Anahtar Kelimeler:
AlacaUstalara Vefa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.