TÜRSİAD, İçanadolu Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği'ni ziyaret etti
banner135

Bu önemli buluşmada, dernek çalışmaları hakkında bilgi alınarak iş birliği imkânları değerlendirildi.  TÜRSİAD heyeti, ziyaretleri sırasında Başkan Zeki Dilmen'den derneğin işleyişi hakkında detaylı bilgiler edindi. Şehit aileleri ve gaziler için yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini dile getiren TÜRSİAD yönetimi, bu ziyaretin oluşturulmasıyla derneğin üstlendiği misyonu daha iyi anlama fırsatı bulduklarını ifade ettiler. 
Derneğin geçmiş başarıları, hedefleri ve gelecek planları üzerine fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette Dernek Başkanı Zeki Dilmen, TÜRSİAD heyetinin ziyaretinden memnun kaldığını dile getirerek, TÜRSİAD Başkanı Orhan Koçdaş ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. 

Şükrü Demiray

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.