Türkiye’nin en büyük traktörü Alacalı çiftçinin oldu
banner135

Newholland Bölge Bayii, Karakaşlar Traktör A.Ş aracılığı ile Türkiye’de sadece 4 adet bulunan traktörün anahtarı Hacı Ali Karslı’ya teslim edildi.
Çorum başta olmak üzere birçok şehirde çiftçilere hizmet veren Karakaşlar Newholland, 36 yıllık bayilik tecrübesi ile son 15 yıldır Çorum’da pazarın lider kuruluşu olarak çiftçilerin her zaman yanında olmayı sürdürüyor.


Karakaşlar Traktör A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Karakaş, Çorum'un yanı sıra Sinop, Bolu ve Amasya'da da bayi olarak hizmet verdiklerini belirterek, Türkiye’nin ve Çorum’un en büyük traktörünü Alaca'nın sevilen çiftçilerinden Şah İsmail'in oğlu Hacı Ali Karslı'ya kazandırmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.
Çorum'un en büyük traktörünü satın alan çiftçi Hacı Ali Karslı'yı tebrik eden Karakaş, kendisine hayırlı olsun dileklerini ileterek Newholland T7.315HD marka traktörün Türkiye'ye gelen 4 traktörden biri olduğuna dikkat çekti.

Şükrü Demiray

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.