TOGG Alaca’da büyük ilgi gördü
banner135

Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili olan TOGG'u vatandaşlar da merak eden vatandaşlar Alaca meydanını doldurdu. Tüm ilçeleri dolaşan TOGG, Alaca’da saat 12.00’da Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşların incelemesi için görücüye çıktı.


Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu ve beraberindekiler TOGG’un önünde fotoğraf çekinerek, bu anı ölümsüzleştirdi. Çok sayıda vatandaşın katıldığı tanıtımda vatandaşlar TOGG'u yakından incelemenin mutluluğunu yaşadı. Başkan Şaltu, Türkiye'nin ilk yerli ve milli arabası TOGG’un ilçede tanıtımının sağlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti. TOGG’un Alaca tanıtımına Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Alaca Kaymakamı Hicabi Aytemür, AK Parti Çorum Milletvekili Av. Yusuf Ahlatcı, AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, MHP Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak, AK Parti İlçe Başkanı Ragıp Agaçdan, meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Ebru Çalık

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.