T.O.B.B. Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret ettiler
banner135

Alaca Ticaret Borsası olarak Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Gür, Meclis Başkanı Serhat Coşkun, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Cuma, Meclis Başkanı vekili Cemil Erbaş, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yılmaz ve Hüseyin Yurdagül, Meclis Üyesi Savaş Gür, Kenan İbci ve oğlu İbrahim İbci, Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Gür’ün oğlu Erkan Gür, Genel Sekreter Faik Yetgin ve Borsa personeli Erkan Mol; T.O.B.B. Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyarette bulundular. Ziyarette bölgenin sorunları istişare edilerek, çözüm yollarını belirlemek adına önemli adımlar atıldı. 
Ayrıca T.O.B.B.  Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Alaca Borsa Eski Başkanı Fahri Coşkun için gösterilen Ahde vefadan dolayı memnuniyetini dile getirerek, ziyaretlerinden Alaca Ticaret Borsası Başkanı Arslan Gür ve yönetimine teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.