Ticaret Borsası’nda Arslan Gür ile yeni dönem
banner135

Üyelerin katılımı ile yapılan seçimlerde Alaca Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Arslan Gür, Meclis Başkanlığı’na Serhat Coşkun, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı’na Fatih Cuma, Meclis Başkan Vekilliği’ne Cemil Erbaş, Yönetim Sayman Üyeliğine Hüseyin Yurdagül, Yönetim Üyeliklerine Hacı Çetinkaya, Murat Yılmaz, Meclis Katip Üyeliğine Kenan İbci, Meclis Üyeliklerine ise Hacı Ahmet Koçak, Savaş Gür, Emre Tutar, Cemil Çetin, Metin Önal ve İsa Doğan seçildi.


Alaca Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Gür, “Bizlere emanet edilen bu vazifeyi ve halkımıza hizmeti eskiden olduğu gibi daha verimli, daha saygılı, çiftçilerimize ve tüccarlarımıza layık olmaya çalışacağız. Vatanımızın ve Milletimizin birliği ve beraberliğinin ebedi kalması dileğiyle. Kurumumuzun kapıları tüm çiftçi ve esnaflarımıza açıktır. Tebriklerini ileten herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. (Arap Kurt)

x

Anahtar Kelimeler:
AlacaArslan Gür
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.