Soğan Eleme ve Paketleme Tesisi inşaat alanında inceleme
banner135

Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan, OKA İzleme Uzmanı Dursun Demir ve Alaca Belediyesi Proje Koordinatörü Burak Kılıç inşaat alanında yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 2021 yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında Alaca Belediyesi’nin “Üreten, Gelişen ve Büyüyen Alaca” Projesine destek vermişti. Bu kapsamda Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan önderliğinde makine ve ekipman ihalesine çıkılmış, akabinde ise ekipmanların temini için Gaziantep’te saha çalışmaları gerçekleştirilmişti. OKA İzleme Uzmanı Dursun Demir ve Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan, inşaat alanında incelemeler yaparak projenin ilerleyişi hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.