Şehit annelerinin ve ilçedeki en yaşlı annenin Anneler Gününü kutladılar
banner135

Kaymakam Hicabi Aytemür, Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, İç Anadolu Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Zeki Dilmen ve diğer kurum amirleri, Anneler Günü'nde şehit annelerini ve ilçedeki en yaşlı anneyi onurlandırdı.
Kutlama programı, duygu dolu anlara sahne oldu. Kaymakam Hicabi Aytemür, şehit annelerine ve ilçenin en yaşlı annesine sevgi ve saygılarını sunarak, Anneler Günü'nü kutladı. Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu da annelerin değerini vurgulayarak, onları teşekkür etti ve günlerini kutladı.


İç Anadolu Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Zeki Dilmen ise şehit annelerinin her zaman yanlarında olduğunu belirterek, Anneler Günü'nü bir şekilde kutlamanın önemine değindi.
Kutlamada ilgili kurum amirleri de hazır bulunarak annelerin mutluluğuna ortak oldular. Şehit annelerine ve ilçenin en yaşlı annesine çeşitli hediyeler takdim edildi ve hatıraları sahiplendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.