Sanayi Sitesinde kilittaşı çalışmaları tamamlandı
banner135

Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, sanayi sitesinde yapılan çalışmaları değerlendirdi. Bu yıl sanayi sitesinde yoğun bir çalışma dönemi geçirdiklerini ifade eden Başkan Şaltu, “Önce elektrik hatlarını yer altına aldık. Bütün sanayi esnafımıza doğalgaz çektik ve şuanda bütün esnafımız doğalgaz kullanıyor. Bu işler bittikten sonra belediye olarak sanayinin içerisindeki yolların tamamını söktük ve kilitli parke taşı ile kapladık. Kaldırımlarını yeniledik. Yeni açılan alanların alt yapısını ve yollarını yaptık. Bu arada zarar verdiğimiz esnaflarımızın dükkanlarının önlerini de yeniledik” dedi.

KALDIRIMLAR YENİLENDİ

Belediye Başkanı Şaltu, sanayi sitesinde kaldırım ve bordür çalışmalarını da gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “kaldırımları sil baştan yeniledik. Bunun yanında bordür çalışmaları da gerçekleştirerek esnafımızın kullanımına sunduk” dedi. 

DÜKKANLARIN ÖNLERİ YENİLENDİ

Elektrik hatlarının yer altına alınma çalışması ve doğalgaz çalışmalarından dolayı esnafların dükkanlarının önlerinin zarar gördüğünü aktaran Başkan Şaltu, “Bu yüzden esnafımızın dükkanlarının önlerini yeniledik. Şuanda sanayimizde yoğun bir çalışma dönemi bitmek üzere. Yaptığımız bu hizmetlerden dolayı bizi anlayışlı karşılayan sanayi sitesi esnafımıza teşekkür ediyorum. Yapılan bu çalışmaların ilçe sanayi esnafımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu. 

Şükrü Demiray

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.