Sahada hummalı çalışmalar sürüyor
banner135

İlçenin birçok bölgesinde çeşitli çalışmalar gerçekleştirilirken, Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu ve Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan, saha çalışmalarını sık sık yerinde takip ediyor.

KİLİTLİ PARKE TAŞI ÇALIŞMALARI

Alaca Belediyesi, doğalgaz hattının ve içme suyu hatlarının yenileme çalışmalarından kaynaklı bozulan yolların yapım çalışmalarını sürdürüyor.
Bu kapsamda Günhan Mahallesi, Özhan Mahallesi ve Cengizhan Mahallesi’nde kilitli parke taşı çalışmaları devam ediyor. Özhan Mahallesi’nde 1. etap çalışmalarında son aşamaya gelinirken, 2. Etap için ise kısa zamanda çalışmalar başlayacak.

KALDIRIM ÇALIŞMALARI

Doğalgaz ve içmesuyu abonelik işlemlerinden kaynaklı olan tretuvarlarda yaşanan bozulmaları giderme çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Günhan, Cengizhan, Denizhan ve Özhan Mahallesi’nde yaklaşık 15 bin M² treuvar beton dökme çalışması gerçekleştirildi. ASFALT YAMA ÇALIŞMASI
Sahada hummalı çalışmalarını sürdüren Belediye ekipleri, daha önce bozulan veya kazılan bölgelerde asfalt yama çalışmaları gerçekleştirdi.

KANAL ÇALIŞMALARI

İlçenin çeşitli mahalle ve sokaklarında kanal çalışmaları da devam ediyor. Bu kapsamda daha önce kanal çalışması yapılmayan bölgelere yeni hat çekildi. Özhan Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nin sonunda, Denizhan Mahallesi’nde yeni yerleşim yerleri ve Sanayi bölgesinde daha önce imara açılan alanlarda çalışmalar yürütülüyor. Yılsonuna kadar 1500 metre kanal çalışması yapılması hedefleniyor.

TEMİZLİK ÇALIŞMALARI

Belediye ekipleri, cadde ve sokakların temizlik çalışmalarına da devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Yıldızhan Mahallesi Müjde Sokak’ta ekipler çalışmalarını sürdürdü.

HANİFE HATUN KUR’AN KURSU’NUN DIŞ CEPHESİ YENİLENİYOR

Alaca Belediyesi, ilçemizde faaliyet gösteren Hanife Hatun Kur’an Kursu’nun dış cephesini yeniliyor. Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Kur’an Kursu’nun daha önce de bahçesine kilit taşı yapılmıştı.
Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu ve Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan, belediye ekiplerinin saha çalışmalarını sık sık yerinde takip ediyor. Vatandaşlarla da sohbet ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, ev ziyaretleri gerçekleştirerek talepleri de dinliyor. (Mustafa Yıldız)

Anahtar Kelimeler:
AlacaAlaca Belediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.