Regaib Kandili’nde Alaca’da camiler doldu
banner135

İslam dünyasında önemli zaman dilimlerinden biri olan, Recep ayının ilk Perşembe gününü Cuma'ya bağlayan gece idrak edilen Regaip Kandili, "Rahmet ve Mağfiret gecesi" olarak tüm dünyada olduğu gibi Alaca’da da bir kez daha maneviyat yüklü programlar ile icra edilerek dolu dolu yaşandı. 

Vatandaşlar ve gençlerin katılımlarıyla Sebilullah Camii’nde Regaib Kandili programı düzenlendi. Müftülük görevlilerinin Kur'an tilavetiyle başlayan programda İlçe Müftüsü Vekili Mustafa Karaca gecenin manevi yönüne dikkat çekerek; ayet ve hadisler ışığında nasıl bir yol izlenmesi gerektiği ve gecenin ne şekilde değerlendirilirse istenilen sonuca ulaşılacağına dair cemaati bilgilendirdi. 

Regaib Kandili münasebetiyle icra edilen program İlçe Müftüsü Vekili Mustafa Karaca’nın duası ve vatandaşlara Alaca Belediyesi tarafından ikramlarda bulunulması ile son buldu. 

Arap Kurt

Anahtar Kelimeler:
çorumAlacaRegaib Kandili
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.