'Peygamberimiz, Cami ve İrşat' konulu sohbet beğenildi
banner135

Program Hanife Hanım Camii Müezzin Kayyımı Arslan Comba hocanın Kur’an tilaveti ile başlayıp, Şıhlar Camii Müezzin Kayyımı Malik Arslan’ın sela ve Sarısüleyman Köyü Camii İmam Hatibi Ertuğrul Özdemir’in ezan tilaveti ile devam etti.
Haftanın teması olan Peygamberimiz, Cami ve İrşat konulu sinevizyon gösterisinin ardından İlçe Müftüsü Necdet Kahveci açılış konuşması yaptı. Konferansa konuşmacı olarak katılan Diyanet Akademi Başkanlığı Yüksek İhtisas ve Mesleki Eğitim Daire Başkanı Dr. Abdurrahman Akkuş Peygamberimiz, Cami ve İrşat konulu sohbeti beğeniyle karşılandı.
İlçe Kaymakamı Hicabi Aytemür, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan, İlçe Müftüsü Necdet Kahveci, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, din görevlileri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı program Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan’ın Dr. Abdurrahman Akkuş’a hediye takdimi ile son buldu.

Şükrü Demiray

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.