Ormanların canlı yaşamı ve ormancılık faaliyetleri anlatıldı
banner135

Öğrenme Şenliği etkinliğinde Samsun Orman Fidanlık Müdürlüğü ve Çorum Orman İşletme Müdürlüğü işbirliğinde stant kurarak ziyaretçilere; Ormanların canlı yaşamı ve ülkenin geleceği için yapılan ormancılık faaliyetlerinin önemi anlatıldı. 


Öğrencilerle birlikte saksılara fidan dikimi yapıldı. Stant ziyaretçilerine orman temalı OGM logolu hediyeler vererek ormanları, doğayı ve çevreyi korumaya yönelik farkındalık çalışmaları gerçekleştirildi.
Alaca Öğrenme Şenliğine, Çorum Vali Yardımcısı Erdoğan Kanyılmaz, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Kaymakam Hicabi Aytemür, Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Çorum Orman İşletme Müdürü Aytaç Yılmaz, Alaca OİM Şefi Yaşar Özdemir, Fidanlık Şefi Uğur Özinan, Daire Amirleri, STK Temsilcileri, Öğretmenler, Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 
Yaklaşık 12.000 kişinin katıldığı programda mehteran gösterimi, çocukların eğlenmeleri için sahne ve orta oyunları, müzik dinletisi, folklor gösterilerinin yanı sıra depremzede ve başarılı çocuklara hediyeler verildi. 

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.