Ölüm Kavşağı’na yeni proje
banner135

Karayolları Bölge Müdürü Rifat Silov, trafik kazalarının yoğun yaşandığı Alaca-Zile Kavşağı’na da yeni bir proje çalışması yaptıklarını ve genel müdürlükten onay alındığını söyledi.

Geçtiğimiz yıl koordinasyon kurulu toplantısında Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu’nun Zile Kavşağı ile ilgili çalışmaların hangi aşamada olduğunu sormuştu.

Ölüm kavşağı olarak da bilinen ve sık sık yaralamalı ve ölümlü kazaların yaşandığı Alaca-Zile kavşağında Karayolları Bölge Müdürlüğü olarak yeni bir proje başlattıklarını müjdesini veren Silov, projenin genel müdürlüğün onayından geçtiğini ve Nisan ayında çalışmaların başlayacağını söyledi.

ÇEVRE YOLU NİSAN AYINDA TRAFİĞE AÇILACAK

2023 yılı İl Koordinasyon Kurulu toplantısında Çevre yolunda yapımı devam eden seviyeli köprülü kavşak projesi ile ilgili bilgi veren Karayolları Bölge Müdürü Rifat Silov, yolda çalışmaların hummalı bir şekilde devam ettiğini belirterek, en geç Nisan ayında hizmete gireceğini açıkladı.

Yaklaşık 300 milyon mal olacak İskilip, Bayat, Uğurludağ, Oğuzlar, Osmancık, Kargı, Dodurga ve Laçin olmak üzere toplam 150 bin nüfusa sahip 8 ilçenin şehir merkezi ile bağlantısı sağlayacak olan farklı seviyeli köprülü kavşağın Nisan ayında tamamlanarak hizmete sunulacağını belirten Silov, “Çevreyolu üzerinde yapımı devam eden, 8 ilçemizin yollarını birbirine bağlayacak olan ve şehir içi araç trafiğini rahatlatacak olan seviyeli köprülü kavşak çalışmamızda, köprü kirişleri yerleştirilmeye başlandı. En geç Nisan ayında resmî açılışını gerçekleştireceğimiz seviyeli köprülü kavşak, Çorum’a hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Şükrü Demiray

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.