Muzaffer Dursun’dan öğrencilerine anlamlı ziyaret
banner135

Denizhan’dan mezun olan öğrencilerini sürekli takip eden Dursun; Çorum’da görevli eski mesai arkadaşlarından Müslüm Köse ve Yeter Şahin öğretmenleriyle birlikte önce Avukat olan öğrencileri Enes Mantı’yı bürosunda ziyaret etti.

Eski Milletvekillerinden Murat Yıldırım’ın sahibi olduğu Pınar Koleji’nde sporcu öğrencileri yüzme antrenörü Süleyman Halis Duran’ı ziyaret eden Muzaffer Durusun, daha sonra Çorum Erol Olçok Hastanesinde Ortopedi doktoru Hasan Taylan Erden (Öğretmen Murat Edren ve Züleyha Erden’in çocukları ) ile Göğüs Hastanesi doktorlarından öğrencileri Cansu Şirin ile buluşarak, eski hatıraları yad ettiler. 

Konu hakkında konuşan Muzaffer Dursun, “Dünyanın en güzel mesleği öğretmen olmaktan çok mutluyum “Tohum derdinde olmayan ağaç Kütüktür” Düsturu içerisinde Geleceğimiz olan bu yavrularımızı Vatanımıza ve Yüce Türk Milleti’ ne hizmet ederken görmekten çok gururlu ve mutluyum, buradan tüm öğrencilerime selamlarımı iletiyorum.” dedi. 

Şükrü Demiray

Anahtar Kelimeler:
AlacaMuzaffer Dursunçorum
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.